Nordjysk
Vinfestival
- altid
2. weekend
i juni

Kontakt / Om os

Vi ses til Nordjysk Vinfestival
fre- og lørdag 2. weekend i juni - som altid!

Køb billetter

Kontakt

Nordjysk Vinfestival er et frivilligt team, der står for arrangement og afholdelse af Festivalen
og som kan kontaktes på info@nordjysk-vinfestival.dk

Jesper Storm

Formand

Emilie Larsen

SOME ansvarlig

Martin Bøhm

IT/Webside/Billetsalg

Søren Kløve

Logistik

Allan Have Jensen

Ambassadør

Søren Flodgaard

Ambassadør

Finn Aarosin

Ambassadør

Per Rank Møller

Ambassadør

Kristian Jepsen

Ambassadør

Klaus Klæstrup

Ambassadør

Om os


Om os

I efteråret 2015 fik varehuschefen i Føtex, Søren Flodgaard, idéen til en Vinfestival i Brønderslev og tog fat i daværende handelschef Allan Have Jensen. Begge blev hurtigt enige om, at det vil være et godt aktiv for Brønderslev by og for Brønderslev Handel til gavn for både byens gæster og beboere.Det skulle være en udendørs vinfestival med Brønderslevs egen Vinrute – noget man ikke ser så mange steder. Ret hurtigt var de grundlæggende idéer og rammer på plads og vi gik igang med at lave et udvalg.

Således har 6 personer siden da stået for afviklingen, grundlæggende planlægning og kontakt til udstillere, køreplan osv.og alle årene i samarbejde med Bi-Håndbold der har stået for det praktiske på Vinturen med opstilling af stande, spildspande, isspande, nattevagter og meget mere.Bi Håndbold er den lokale håndboldklub, Brønderslev Idrætsforeningen, der som nævnt har stor andel i afviklingen af Nordjysk Vinfestival. Uden disse ildsjæle er et så stort arrangement umuligt at afholde.

Det har også betydet at BI-håbdbold i løbet af 2023 har taget mere og mere over på afviklingen af Festivalen hvor den ”gamle bestyrelse” ikke trækkes sig helt ud med forbliver som Ambassadører og sparingspartnere og fremtidig også vil være at se på Vintuten.Nordjysk Vinfestival så dagens lys for første gang i juni 2016 og danner hvert år 2. weekend i juni rammen om denne Vinfestival, der hvert år får flere og flere gæster.

NORDJYSK VINFESTIVAL - altid 2. weekend i juni

Copyright © 2019 Nordjysk Vinfestival
phone-square linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram