Nordjysk
Vinfestival
- altid
2. weekend
i juni

Prima Wine ud-af-huset.

Den 9. og 10. juni 2023 deltager Prima Wine i Nordjysk festival. Så kom fordi Brønderslev og besøg os på stand 21, hvor vi giver smagsprøver på de dejlige vine. Og vi kan også friste med gode priser.

Blandt andet denne skønne rosé fra Provence, årgang 2022. Helt frisk fra vineriet.  Ren sommer på flaske.

Derudover vil der være mange andre skønne vine at smage på.

Vi glæder os til at hilse på jer glade gæster.

 

#brønderslev #nordjysk #nordjyskvinfestival #juni #rosé #sommervin #smagsprøver #elskervin #rød #hvid #bobler #komogsmag #viglæderos #importør #egnevine #rosevin #rødvin #hvidvin #sesvi #nordjylland #detbliverenfest #vinfestival #festival

Rundt Om Bålet er din smutvej til store oplevelser i naturen.
Rundt Om Bålet afholder events for private og virksomheder inden for emnerne natur, friluftsliv og madlavning - Altid med bålet som det sociale samlingspunkt.

Vi i Vinfadet fører kun tyske vine fra små, dygtige vinbønder, som vi selv har besøgt. Vi har udvalgt vinene direkte hos bønderne og kan derfor stå inde for kvaliteten.

Interessen for at åbne vinhandel kom efter at have rejst i vinområdet Pfalz i flere år, og så blev det pludseligt nærliggende at udbrede de gode vine hjemme i Danmark.

Vinfadet ejes af Carl (Kalle), og jeg flankeres af min søn Lars og svigerdatter Mette. Sammen får vi mange gode timer til at gå med vinhandlen. Vi afholder tematiserede vinsmagninger både hos os og på bestilling, og her er der ekstra god mulighed for at høre de gode historier bag vinene.

 Vi glæder os meget til at gæste Nordjylland og skænke vin ud til dig!

Vi arbejder udfra tre vigtige principper, både hvad angår valget af de vine vi sælger og måden vi driver virksomhed på.

B = Bæredygtighed

Bæredygtighed og miljø er en vigtig faktor for os alle. Vi prøver at efterleve nogle bæredygtighedsprincipper i Blome Vin.
Leverandørerne:
Alt starter her. Vi tager vores leverandører i ed på, at de forsøger at dyrke og producere vinen med bæredygtigheden som et vigtigt element. Vores leverandører spænder fra de som producerer alt økologisk og er certificeret til at anvende mærket "Green Leaf" på deres produkter, til leverandører der tænker bæredygtighed ind i forhold til at værne om naturen og sikre at de kommende generationer også kan dyrke vin på markerne.
Transport:
Vores hjemtransport foretages videst muligt som banetransport. Banetransport er den mest miljøvenlige transportform der findes i dag.
Vores leverancer til dig foretages af Postnord. Postnord har som målsætning at reducere CO2-udledningen med 40% i perioden 2009–2020. Resultat 2017: Et fald på 32% siden 2009. (Kilde: Postnord)
Hos os:
Vores kontor og lagerfaciliteter drives af grøn strøm, strøm som kommer fra vindmøller.
Vores restaffald i form af pap og plast køres til genbrug.

N = Nemt

Det skal til enhver tid være nemt for dig at handle hos Blome Vin. Vi forsøger at lave en overskuelig webshop, hvor du som kunde nemt kan finde de produkter du søger og finde al relevant information om vinene og vores betalings- samt leveringsbetingelser.
Det skal være nemt at bestille og betale, blandet andet ved hjælp af Mobilepay.
Det vil altid være muligt at kunne købe det antal flasker du har behov for, uden at skulle investere i 12 flasker eller flere, for at opnå den rigtige pris.

P = Pris

God vin til prisen er ikke bare noget vi siger, det er noget vi gør.
Vi sælger ikke vine, som vi ikke selv har smagt og kan stå inde for. Princippet er, at den vin vi har, vil vi til enhver tid sætte på bordet, når vi selv har gæster.
Vinen skal leve op til den pris vi forlanger for den og du kan vælge i sortimentet og købe en flaske af hver, uden at det bliver dyrere for dig.

NORDJYSK VINFESTIVAL - altid 2. weekend i juni

Copyright © 2019 Nordjysk Vinfestival
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram