Nordjysk
Vinfestival
- altid
2. weekend
i juni

Jeg hedder Flemming Urth, bor i Brønderslev, og jeg glæder mig meget til at vise jer hvilke lækre vine jeg har på programmet.

De sidste ca. 25 år har jeg arbejdet med vin, både som konsulent og foredragsholder.

Jeg har afholdt rigtig mange private smagninger samt til erhverv med diverse temaer alt efter hvad kunden ønsker, kun fantasien sætter grænser.

Jeg har aftaler med store vinimportører i hele Danmark, så mulighederne er mange😊

Der kan købes rød/hvid/rosé samt portvin på min stand til festivalen.

Har arbejdet som freelance i et par år med vin, men har nu taget skridtet og startet Wine by Urth op pr. 1.Marts 2024, ved siden af mit fuldtidsjob som sælger ved TOMS chokolade.

Har du lyst til at prøve en anderledes vinsmagning, så er det mig i skal kontakte, det er vinsnak som folk kan forstå, med masser af gode historier og info omkring de vine som skal smages.

Jeg glæder mig til at se jer til Juni😊

flemmingurth@gmail.com

Mobil: 40113960

Prima Wine ud-af-huset.

Den 9. og 10. juni 2023 deltager Prima Wine i Nordjysk festival. Så kom fordi Brønderslev og besøg os på stand 21, hvor vi giver smagsprøver på de dejlige vine. Og vi kan også friste med gode priser.

Blandt andet denne skønne rosé fra Provence, årgang 2022. Helt frisk fra vineriet.  Ren sommer på flaske.

Derudover vil der være mange andre skønne vine at smage på.

Vi glæder os til at hilse på jer glade gæster.

 

#brønderslev #nordjysk #nordjyskvinfestival #juni #rosé #sommervin #smagsprøver #elskervin #rød #hvid #bobler #komogsmag #viglæderos #importør #egnevine #rosevin #rødvin #hvidvin #sesvi #nordjylland #detbliverenfest #vinfestival #festival

Rundt Om Bålet er din smutvej til store oplevelser i naturen.
Rundt Om Bålet afholder events for private og virksomheder inden for emnerne natur, friluftsliv og madlavning - Altid med bålet som det sociale samlingspunkt.

NORDJYSK VINFESTIVAL - altid 2. weekend i juni

Copyright © 2019 Nordjysk Vinfestival
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram