Nordjysk
Vinfestival
- altid
2. weekend
i juni

Baasch-Pedersen Vin

Vi ses til Nordjysk Vinfestival
fre- og lørdag 2. weekend i juni - som altid!

Køb billetter
Retur til udstillere

Velkommen til Baasch-Pedersen Vin – Så er vi i Brønderslev igen – Tænk er der allerede gået et år siden sidst – Det føles faktisk som var det i går.

Som hobby importører og vinnydere har vi taget vores ”uddannelse” udi vin gennem årlige rejser til Alsace og Mosel. Og selvom vi nu er kommet dernede i 20 år og besøgt og smagt os gennem mange producenters vine, føler vi stadigt ikke vi er fuldt uddannede, så vi tager fortsat derned hvert forår for at smage sidste års høst og høre hvordan sidste års vejr har indvirket på resultatet.

I år har vi valgt at medbringe vine fra vores tre Alsace producenter og der vil være både Traditionelle, Grand Cru og BIO vine.

Fra Domaine David Ermel, Hunawihr, medbringer vi både Riesling og Gewürztraminer fra Grand Cru marken Rosacker og en lækker sød sent høstet Gewürztraminer. Når vi besøger Domaine David Ermel er det stadigt Sylvie og Jean-David Ermel vi taler med om vin, vejr, priser og livets gang i Hunawihr også selvom det er deres to sønner, David og Francois, der har overtaget produktion og salg.

Også hos Domaine Francoise Schwach, der er nabo til Domaine Ermel, er det den nye generation, der har taget over. Her er det Sebastien Schwach, der står for produktionen og hans kone Julita der står for salget. Fra Domaine Schwach medbringer vi fire frugtige BIO vine på druerne; Pinot Blanc, Riesling, Pinot Gris og Pinot Noir.

Endelig har vi valgt at medbringe en Blanc og en Rosé Cremant, en lækker Muscat fra Grand Cru Froehn og en Pinort Noir Rosé fra Domaine Scheidecker, Mittelwihr. Også her er det ungdommen der har overtaget arbejdet i markerne og kælderen – i dette tilfælde er det Laurent, der er ved roret.

Vi glæder os til at servere vores vine for dig og få en dialog om de tre producenter og området omkring Hunawihr, som vi sætter stor pris på.

Skulle der være en eller flere, der savner vinene fra Mosel producenterne, vi de seneste år har præsenteret, så kan vi medbringe ordrer til Brønderslev. Priserne på vores hjemmeside bliver løbende opdateret. - Du kan afgive en ordre på info@baasch-pedersen.dk eller telefon 24292914

Hanne og Jørn Baasch-Pedersen

Kontakt

Baasch-Pedersen Vin
jorn@baasch-pedersen.dk
Elhøjvej 9, Fajstrup, 8471 Sabro, Mobil: 2429 2914

NORDJYSK VINFESTIVAL - altid 2. weekend i juni

Copyright © 2019 Nordjysk Vinfestival
chevron-left linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram