Nordjysk
Vinfestival
- altid
2. weekend
i juni

Blach&co

Vi ses til Nordjysk Vinfestival
fre- og lørdag 2. weekend i juni - som altid!

Køb billetter
Retur til udstillere

BLACH&CO butikken i Brønderslev er en butik hvor salg af interiør, delikatesser og livsstilsprodukter mm kombineres med små events.

Der plads til begejstring, hygge og glæde i en travl hverdag. I både webshoppen og butikken er målet at skabe en oplevelse af, at et varieret kvalitetssortiment og den gode service går hånd i hånd.

Webshoppen supplerer butikken for dig der ikke bor i Brønderslev eller omegn, men som alligevel ønsker adgang til BLACH&CO sortiment af lækre produkter.PERFECT WINE samarbejder med BLACH&CO – Vore vinhuse er udvalgt med stor omhu. Vi skal have relationer til de mennesker, som laver vinen. Vinhusene er ofte på mindre end 5-10 ha., og kvalitet snarere end kvantitet skal være i højsædet. Vi har direkte kontakt med de familier, der ejer og driver disse vinhuse.Perfect Wine sælger ikke til privatpersoner men gerne gennem BLACH&CO.Vores vine er forbeholdt  momsregistrerede firmaer, restauranter og udvalgte vinhandlere.

Kontakt

Blach&co
info@blachogco.dk
Algade 7, 9700 Brønderslev

NORDJYSK VINFESTIVAL - altid 2. weekend i juni

Copyright © 2019 Nordjysk Vinfestival
chevron-left linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram