Nordjysk
Vinfestival
- altid
2. weekend
i juni

Blome Vin ApS

Vi ses til Nordjysk Vinfestival
fre- og lørdag 2. weekend i juni - som altid!

Køb billetter
Retur til udstillere

Vi arbejder udfra tre vigtige principper, både hvad angår valget af de vine vi sælger og måden vi driver virksomhed på.

B = Bæredygtighed

Bæredygtighed og miljø er en vigtig faktor for os alle. Vi prøver at efterleve nogle bæredygtighedsprincipper i Blome Vin.
Leverandørerne:
Alt starter her. Vi tager vores leverandører i ed på, at de forsøger at dyrke og producere vinen med bæredygtigheden som et vigtigt element. Vores leverandører spænder fra de som producerer alt økologisk og er certificeret til at anvende mærket "Green Leaf" på deres produkter, til leverandører der tænker bæredygtighed ind i forhold til at værne om naturen og sikre at de kommende generationer også kan dyrke vin på markerne.
Transport:
Vores hjemtransport foretages videst muligt som banetransport. Banetransport er den mest miljøvenlige transportform der findes i dag.
Vores leverancer til dig foretages af Postnord. Postnord har som målsætning at reducere CO2-udledningen med 40% i perioden 2009–2020. Resultat 2017: Et fald på 32% siden 2009. (Kilde: Postnord)
Hos os:
Vores kontor og lagerfaciliteter drives af grøn strøm, strøm som kommer fra vindmøller.
Vores restaffald i form af pap og plast køres til genbrug.

N = Nemt

Det skal til enhver tid være nemt for dig at handle hos Blome Vin. Vi forsøger at lave en overskuelig webshop, hvor du som kunde nemt kan finde de produkter du søger og finde al relevant information om vinene og vores betalings- samt leveringsbetingelser.
Det skal være nemt at bestille og betale, blandet andet ved hjælp af Mobilepay.
Det vil altid være muligt at kunne købe det antal flasker du har behov for, uden at skulle investere i 12 flasker eller flere, for at opnå den rigtige pris.

P = Pris

God vin til prisen er ikke bare noget vi siger, det er noget vi gør.
Vi sælger ikke vine, som vi ikke selv har smagt og kan stå inde for. Princippet er, at den vin vi har, vil vi til enhver tid sætte på bordet, når vi selv har gæster.
Vinen skal leve op til den pris vi forlanger for den og du kan vælge i sortimentet og købe en flaske af hver, uden at det bliver dyrere for dig.

Kontakt

Blome Vin ApS
info@blomevin.dk
Vester Vænge Alle 3, 9000 Aalborg, Tlf. 30 70 40 11

NORDJYSK VINFESTIVAL - altid 2. weekend i juni

Copyright © 2019 Nordjysk Vinfestival
chevron-left linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram