Nordjysk
Vinfestival
- altid
2. weekend
i juni

Nordjysk Vinimport

Vi ses til Nordjysk Vinfestival
fre- og lørdag 2. weekend i juni - som altid!

Køb billetter
Retur til udstillere

Nordjysk Vinimport har siden 2009 importeret portugisiske kvalitetsvine.

Vi importerer vine fra 12 vinproducenter. Vinen kommer fra de mest eftertragtede vinregioner i Portugal, nemlig Douro, Dão, Vinho Verde, Alentejo, Tejo, Setubal og Lisboa. Det er i disse områder, at de bedste vine bliver produceret.
Kom og gør en god handel og smag på vore vine og olivenolie fra Portugal. Vi har sat fokus på de lette sommervine, og så kan vi endda fejre 10 års fødselsdag med gode tilbud, når vi kommer til Brønderslev.

Bemærk vore gode tilbud hver måned i hele jubilæumsåret. Tilmeld dig vores nyhedsbrev på www.nordjysk-vinimport.dk, som udkommer hver måned og få de sidste nyheder og gode tilbud.

Du kan også finde os på Facebook på: https://www.facebook.com/nordjyskvinimport/

Nordjysk Vinimport serverer et bredt udsnit af portugisiske vine herunder portvine. Desuden kan du smage vore lækre olivenolie, rødvinsedikke og balsamico.

Kontakt

Nordjysk Vinimport
info@nordjysk-vinimport.dk
Nordjysk Vinimport har siden 2009 importeret portugisiske kvalitetsvine. Nordjysk Vinimport er stiftet af Jørgen Hyttel og er 100% dedikeret til portugisisk vin. Vi lagerfører p.t. over 120 forskellige produkter inden for kategorierne: hvidvin, rosévin, rødvin, mousserende vin, portvin, moscatel hedvin, samt ekstra jomfru olivenolie fra de førende vinregioner i Portugal: Alentejo, Dão, Douro, Lisboa, Setúbal, Tejo og Vinho Verde. Vi har også vegan og økologiske produkter. Hovedparten af vore produkter er egen-import. Nordjysk Vinimport har et af de største udvalg af portvin i hele landet med over 70 varenumre! Vi står ligeledes bag den populære Portvinsjulekalender, som findes i både en klassisk og luksus udgave. Den 11. november 2023 er Nordjysk Vinimport i samarbejde med Aalborg HK vært for den 4. udgave af Nordjysk Port- og Hedvinsfestival. Vi sælger vore produkter direkte til private og virksomheder online (www.nordjysk-vinimport.dk) og i forbindelse med en lang række arrangementer (festivaler og smagninger) landet over. Desuden videresælger vi også vore produkter engros til vin- og specialbutikker samt restauranter rundt om i Danmark. Kom og gør en god handel og smag på vore vine og olivenolie fra Portugal. Vi har sat fokus på de lette sommervine og friske hedvine, når vi kommer til Brønderslev. Tilmeld dig vores nyhedsbrev på www.nordjysk-vinimport.dk, som udkommer hver måned og få de seneste nyheder og gode tilbud. Du kan også finde os på Facebook og Instagram.

NORDJYSK VINFESTIVAL - altid 2. weekend i juni

Copyright © 2019 Nordjysk Vinfestival
chevron-left linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram