Nordjysk
Vinfestival
- altid
2. weekend
i juni

Nordjysk Vinimport

Vi ses til Nordjysk Vinfestival
fre- og lørdag 2. weekend i juni - som altid!

Køb billetter
Retur til udstillere

Nordjysk Vinimport har siden 2009 importeret portugisiske kvalitetsvine. Nordjysk Vinimport er stiftet af Jørgen Hyttel i samarbejde med sønnen, Anders, og er 100% dedikeret til portugisisk vin De lagerfører p.t. over 120 forskellige produkter inden for kategorierne: hvidvin, rosévin, rødvin, mousserende vin, portvin, moscatel hedvin, samt ekstra jomfru olivenolie fra de førende vinregioner i Portugal: Alentejo, Bairrada, Dão, Douro, Lisboa, Setúbal, Trás-os-Montes, Tejo og Vinho Verde. De har også vegan og økologiske produkter. Hovedparten af produkterne er egen-import fra omkring 10 små og mellemstore producenter. Nordjysk Vinimport har en af de største porteføljer af portvin i hele landet og uden tvivl Danmarks største udvalg af miniature portvine!

De sælger deres produkter direkte til private og virksomheder online via nordjysk-vinimport.dk og i forbindelse med en lang række festivaler og smagninger landet over. Desuden sælger de også størstedelen af produkterne engros til vin- og specialbutikker samt restauranter rundt om i Danmark.

De står ligeledes bag den populære Portvinsjulekalender, som findes i både en klassisk og luksus udgave, samt en til advent. Den 9. november 2024 er Nordjysk Vinimport i samarbejde med Aalborg HK vært for den 5. udgave af Nordjysk Port- og Hedvinsfestival.

Er du ved at planlægge en rejse til Portugal, kan du med fordel tage fat i Anders Hyttel (anders@nordjysk-vinimport.dk), som til dagligt bor i landet i snart 20 år. Han arrangerer besøg og smagninger på vingårde mv.

Kontakt

Nordjysk Vinimport

info@nordjysk-vinimport.dk

Tlf. 61283079

www.nordjysk-vinimport.dk

Kontakt

Nordjysk Vinimport
info@nordjysk-vinimport.dk
Nordjysk Vinimport har siden 2009 importeret portugisiske kvalitetsvine. Nordjysk Vinimport er stiftet af Jørgen Hyttel og er 100% dedikeret til portugisisk vin. Vi lagerfører p.t. over 120 forskellige produkter inden for kategorierne: hvidvin, rosévin, rødvin, mousserende vin, portvin, moscatel hedvin, samt ekstra jomfru olivenolie fra de førende vinregioner i Portugal: Alentejo, Dão, Douro, Lisboa, Setúbal, Tejo og Vinho Verde. Vi har også vegan og økologiske produkter. Hovedparten af vore produkter er egen-import. Nordjysk Vinimport har et af de største udvalg af portvin i hele landet med over 70 varenumre! Vi står ligeledes bag den populære Portvinsjulekalender, som findes i både en klassisk og luksus udgave. Den 11. november 2023 er Nordjysk Vinimport i samarbejde med Aalborg HK vært for den 4. udgave af Nordjysk Port- og Hedvinsfestival. Vi sælger vore produkter direkte til private og virksomheder online (www.nordjysk-vinimport.dk) og i forbindelse med en lang række arrangementer (festivaler og smagninger) landet over. Desuden videresælger vi også vore produkter engros til vin- og specialbutikker samt restauranter rundt om i Danmark. Kom og gør en god handel og smag på vore vine og olivenolie fra Portugal. Vi har sat fokus på de lette sommervine og friske hedvine, når vi kommer til Brønderslev. Tilmeld dig vores nyhedsbrev på www.nordjysk-vinimport.dk, som udkommer hver måned og få de seneste nyheder og gode tilbud. Du kan også finde os på Facebook og Instagram.

NORDJYSK VINFESTIVAL - altid 2. weekend i juni

Copyright © 2019 Nordjysk Vinfestival
chevron-left linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram