Nordjysk
Vinfestival
- altid
2. weekend
i juni

Nygårdsminde Vingård

Vi ses til Nordjysk Vinfestival
fre- og lørdag 2. weekend i juni - som altid!

Køb billetter
Retur til udstillere

Nygårdsminde Vingård er med sin beliggenhed på breddegrad 57,29° Danmarks nordligste liebhaver vingård og i sig selv et besøg værd.

Den første vinhøst på Brønderslevs lokale vingård var i 2013, hvor familie og venner plukkede druer på de dengang 500 vinstokke. I dag er vingården udvidet med 2.300 vinstokke, som vi dyrker økologisk og plejer med omhu.

Vingården er åben for rundvisninger og eksklusive virksomhedsarrangementer efter aftale.

På årets vinfestival medbringer vi vores pragteksemplar af Nygårdsminde rosé fra 2017 samt vores elegante Nygårdsminde Hvid fra 2017.

Særlige vinentusiater vil også få mulighed for at smage vores lovende rosévin og hvidvin fra 2018, som kommer på flaske lige inden vinfestivalen.

Vi glæder os til at møde nye deltagere i Nordjysk Vinfestival og til at gense jer, der lige siden den første vinfestival i 2016 fuldstændigt har overvældet os med jeres store interesse for den dansk kvalitetsvin.

Du får mulighed for at smage vores kvalitetsvin for 30 kr. pr. glas.

En flaske Nygårdsminde vin koster 250 kr.

I forbindelse med vinfestivalen er der rundvisning i vinmarkerne fredag den 31. maj kl. 14.00-15.00 og lørdag den 1. juni kl. 9.00-10.00.

Vi mødes på gård­splad­sen på Nygårds­minde Vingård, hvor I får en intro­duk­tion til stedet. Herefter går vi med vin­bon­den i vin­mark­erne og hør­er om, hvor­dan det er muligt at dyrke vin på vore bred­de­grad­er.

Husk prak­tisk fodtøj.

Sted: Nygårdsminde Vingård, Tolstrupvej 102, 9700 Brønderslev

Pris 100 kr. pr per­son.

Tilmelding er ikke nødvendig.

Kontakt

Nygårdsminde Vingård
lunde@nygaardsminde.dk
Vin/ÅrstalNorm. Pr. flaske kr.VINFESTIAL TILBUD
Oversigt følger...00,-00,-

NORDJYSK VINFESTIVAL - altid 2. weekend i juni

Copyright © 2019 Nordjysk Vinfestival
chevron-left linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram