Nordjysk
Vinfestival
- altid
2. weekend
i juni

Stafet for livet og Borger9700

Vi ses til Nordjysk Vinfestival
fre- og lørdag 2. weekend i juni - som altid!

Køb billetter
Retur til udstillere

Vær med til at fejre livet

Til Stafet For Livet fejrer vi livet og står sammen mod kræften. Vi mindes dem, der tabte kampen og støtter dem, der kæmper.

Stafet For Livet løber af stablen i Rhododendronparken - en smuk park i centrum af Brønderslev.

I 2018 blev vi 37 hold, 1314 deltager, 93 fightere og tændte 446 lys i Rhododendronparken - det blev til 23.479 runder svarende til 20.465 km. Humøret var højt overalt, og vi samlede 470.109 kr ind til Kræftens Bekæmpelse. Og her var holdene fantastisk gode til at både til at samle penge ind og lave en fantastisk stemning -  I var alle med til at gøre de 24 timer til en rigtig god oplevelse for arrangørerne.

I 2017 blev vi 31 hold, 969 deltagere, 51 fightere og tændte 464 lys i Rhododendronparken - det blev til 20.465 runder svarende til 17.518 km. - Vi samlede 374.818 kr ind til Kræftens Bekæmpelse.

Stafet for Livet er en 18-24 timers holdaktivitet. Det er en anledning til at mindes dem, der tabte kampen mod kræft, og give håb til dem, der kæmper. Det sker blandt andet gennem en holdstafet, aktiviteter, oplysning, underholdning og sponsorater.

Vi glæder os til at se dig i weekenden  -  til nogle dejlige timer med holdstafet, aktiviteter og en generel hyldest til livet! Alle har haft kræft tæt inde på livet – nogle har selv sygdommen, har kræft i den nære familie eller kender nogen, som har tabt kampen mod kræften. Vær med til at sætte fokus på kampen mod kræft og til at rejse livsvigtige midler til Kræftens Bekæmpelse ved at deltage i Stafet For Livet som frivillig, sponsor eller som del af et hold. Stafetten er baseret på en kæmpe indsats af de mange frivillige og deltagere, der er involveret.

Følg os også på vores side på FACEBOOK, hvor der hele tiden bliver slået nyheder op om stafetten.

Tema 2019

Temaet for Stafet For Livet 2019 er: Sammen for liv uden kræft. "Sammen" fordi vi kun kan løfte den store opgave i fællesskab; i familierne, på stafetterne, i frivilliggrupperne, på landsplan og sammen med resten af Kræftens Bekæmpelse.

"Sammen" fordi Stafet For Livet er en del af en global bevægelse mod kræft, hvor 30 lande over hele verden står sammen mod kræften.

"Liv uden kræft" for at tydeliggøre, at Stafet For Livet er en del af Kræftens Bekæmpelse

Kontakt

Stafet for livet og Borger9700

NORDJYSK VINFESTIVAL - altid 2. weekend i juni

Copyright © 2019 Nordjysk Vinfestival
chevron-left linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram