Nordjysk
Vinfestival
- altid
2. weekend
i juni

Vininord

Vi ses til Nordjysk Vinfestival
fre- og lørdag 2. weekend i juni - som altid!

Køb billetter
Retur til udstillere

Vi har samlet lidt inspiration til dig, der gerne vil smage god vin fra Rhône området og måske også vide mere om den vin, du drikker.Vininord er udsprunget af familiens store interesse for Frankrig i almindelighed og for fransk vin i særdeleshed. I mange år har vi besøgt forskellige dele af Frankrig for så i 1999 at blive medejere en feriebolig i Flassan, der ligger for foden af Mount Ventoux i den sydlige del af Cotes du Rhône.

Mange ferier i området har givet et grundigt kendskab til de førende producenter af vin, i Côtes du Ventoux, Côtes du Rhône og Côtes du Luberon og de flotte vine, som de frembringer. Det synes vi også at andre skal have glæde af og samtidigt opleve det håndværk, det er at lave god vin.

Vi importerer også nogle få vine fra Norditalien, nærmere bestemt området Valtellina og Piemonte. Valtellina er et lille vinområde på grænsen op mod Schweiz producerer nogle super gode vine på Nebbiolodruen. Vore vine fra Valtellina kommer fra området ved Dasti og omfatter rødvine fremstillet på gamle og mindre kendte druesorter bl.a. Fresia, Bonardo.

Vin / ÅrstalNorm. Kr. pr. flaskeVINFESTIVAL TILBUD
Oversigt følger...

NORDJYSK VINFESTIVAL - altid 2. weekend i juni

Copyright © 2019 Nordjysk Vinfestival
chevron-left linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram