Nordjysk
Vinfestival
- altid
2. weekend
i juni

Vinslottet

Vi ses til Nordjysk Vinfestival
fre- og lørdag 2. weekend i juni - som altid!

Køb billetter
Retur til udstillere

Vinslottet A/S blev grundlagt i 1985. I år 2000 blev virksomheden overtaget af de nuværende ejere og gennem årene udviklet til en landsdækkende vinhandel med 11 ansatte. Vi leverer dagligt til mere end 300 restauranter, hoteller og cafer i hele landet.

Vores detail forretning og e-shop sender dagligt vine til private i hele landet.

Vinslottet handler direkte med 65 producenter i hele verden. Samlet set er der ca. 500 vine i vort sortiment, som importeres og sælges eksklusivt af Vinslottet.

Vi afholder jævnligt smagninger og middage på landets restauranter. Og det er lige fra de mest prestigefyldte steder som Dragsholm Slot og Kong Hans til den gode lokale bistro. Der nydes god vin mange steder og vine fra Vinslottet er rigt distribueret over hele Danmark.

Dette katalog giver dig inspiration og råd til god vin. Det er både vores efterårskatalog og julekatalog. På katalogets sidste sider finder du inspiration til årets julegaver til virksomhedens medarbejdere eller kunder. Gaverne er udelukkende vores forslag. Hvis du har specielle ønsker, er du meget velkommen til at kontakte en af vores medarbejdere - du finder alle kontaktinformationer herunder.

Vi glæder os til at tale god vin med dig. Vinslottet er hele Danmarks vinhandel!

ONLINE KATALOG - Klik her!

SMAGESKEMA OG BESTILLINGSSEDDEL - Klik her!

NORDJYSK VINFESTIVAL - altid 2. weekend i juni

Copyright © 2019 Nordjysk Vinfestival
chevron-left linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram