Nordjysk
Vinfestival
- altid
2. weekend
i juni

Vinspecialisten

Vi ses til Nordjysk Vinfestival
fre- og lørdag 2. weekend i juni - som altid!

Køb billetter
Retur til udstillere

Vinspecialisten er din lokale kilde til gode smagsoplevelser, hvad enten det drejer sig om gode vine & spiritus til hverdag & fest eller den perfekte gave.

Bag disken finder du Kristian Jepsen, der med snart 20 år i vinbranchen sætter en ære i at besvare alle de spørgsmål du måtte have. Hos Vinspecialisten kan du være sikker på at forlade butikken med det rigtige valg til den rigtige pris. I anledningen af Vinfestivalen har vi fået forstærkning fra det franske. Vinhuset Gerard Bertrand stiller op med Emmanuel Jore, der under festivalen vil skænke ud af vinhusets mange lækre vine og fortælle om vinene og deres historie. Ydermere har vi igen i år, indrettet en eksklu- siv vinbar i gården bag butikken, hvor du har muligheden for at smage de mest eksklusive vine fra Gerard Bertrand. Disse vine koster en mindre egenbetaling, til gengæld bliver de serveret i det korrekte Riedel Veritas vinglas, som du ovenikøbet kan købe med hjem til blot kr. 100 mod normalt kr. 250. Vi glæder os til at se dig.

 

NORDJYSK VINFESTIVAL - altid 2. weekend i juni

Copyright © 2019 Nordjysk Vinfestival
chevron-left linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram