Nordjysk
Vinfestival
- altid
2. weekend
i juni

Wine by Linde

Vi ses til Nordjysk Vinfestival
fre- og lørdag 2. weekend i juni - som altid!

Køb billetter
Retur til udstillere

Jeg hedder Mikael Linde og jeg byder dig hermed velkommen til Nordjysk vinfestival hvor jeg igennem min vinbutik ”Wine by Linde” inviterer dig til at smage på nogle af mine egne importerede vine. Nordjysk Vinfestival står i sommervinens tegn og jeg vil have et spændende udvalg af forskellige aromatiske og læskende vine på menuen. Smag dig forbi min pavillon og lad os sammen få nogle hyggelige timer.

Jeg startede Wine by Linde i efteråret 2017 som et hobbyprojekt ved siden af mit faste arbejde som selvstændig praktiserende psykolog. Jeg importerer alt vin selv, og jeg importerer kun noget, som jeg selv har lyst til at drikke, men bare rolig jeg har en bred smag! I øjeblikket har jeg vin fra Italien, Tyskland, Spanien og Champagne, men jeg har altid gang i nye vine, der skal prøves af. I støbeskeen har jeg i øjeblikket kig på hvide Sancerre fra Loire i Frankrig og på lækre Bordeaux-blends fra Toscana i Italien således, at der løbende kommer nye vine i butikken. Jeg startede med at holde private vinsmagninger hjemme hos folk og har siden haft fornøjelsen af at holde mere end 200 vinsmagninger hos vinglade mennesker. I marts 2021 åbnede jeg en lille hyggelig butik i Rantzausgade 5 i Aalborg, hvor jeg gør mit bedste for at give en kompetent sparring og en rigtig god service – alt sammen nede på jorden i øjenhøjde!

 

Wine by Linde
Rantzausgade 5
9000 Aalborg
Tel 31194477
info@winebylinde.com
www.winebylinde.com

Kontakt

Wine by Linde
winebylinde@hotmail.com
Rantzausgade 5, 9000 Aalborg

NORDJYSK VINFESTIVAL - altid 2. weekend i juni

Copyright © 2019 Nordjysk Vinfestival
chevron-left linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram