Nordjysk
Vinfestival
- altid
2. weekend
i juni

Wine by Linde

Vi ses til Nordjysk Vinfestival
fre- og lørdag 2. weekend i juni - som altid!

Køb billetter
Retur til udstillere

Jeg hedder Mikael Linde og jeg byder dig hermed velkommen til Nordjysk vinfestival, hvor jeg igennem mit mikro-vinimport ”Wine by Linde” inviterer dig til at smage på nogle af mine egne importerede vine. Nordjysk Vinfestival står i sommervinens tegn, og jeg vil have et spændende udvalg af forskellige aromatiske og læskende vine på menuen af både rødvin, hvidvin og bobler. Smag dig forbi min pavillon og lad os sammen få nogle hyggelige timer.

Jeg startede Wine by Linde i efteråret 2017 som et hobbyprojekt ved siden af mit faste arbejde som selvstændig praktiserende psykolog. Jeg importerer alt vin selv, og jeg importerer kun noget, som jeg selv har lyst til at drikke, men bare rolig jeg har en bred smag! I øjeblikket har jeg vin fra Italien, Tyskland, Spanien, Champagne og Loire, men jeg har altid gang i nye vine, der skal prøves af.

Jeg holder også rigtig mange private vinsmagninger hjemme hos folk, i vinklubber, i personalearrangementer i virksomheder etc. og har siden haft fornøjelsen af at holde mere end 200 vinsmagninger hos vinglade mennesker - alt sammen nede på jorden i øjenhøjde! Hvis du synes at det kunne være hyggeligt at få afholdt en privat vinsmagning hjemme hos dig, så kom forbi og hør nærmere eller besøg min webshop.

Wine by Linde
9270 Klarup
Tel 31194477
info@winebylinde.com
www.winebylinde.com

Kontakt

Wine by Linde
info@winebylinde.com
Ølgodvej 2, 9220 Aalborg Øst, Tel/SMS 31194477

NORDJYSK VINFESTIVAL - altid 2. weekend i juni

Copyright © 2019 Nordjysk Vinfestival
chevron-left linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram