Nordjysk
Vinfestival
- altid
2. weekend
i juni

Vinfestival

Vi ses til Nordjysk Vinfestival
fre- og lørdag 2. weekend i juni - som altid!

Køb billetter

Kom til Nordjysk Vinfestival i Brønderslev den 31/5 og 1/6 2019

Igen i år afholder vi vinfestival i Algade, Mejlstedgade og Bredgade. Vær med når vi for fjerde år i træk åbner op for to dage med udstillere fra hele landet. I 2018 gæstede 1500 Nordjysk Vinfestival i to dage med vin, mad og højt humør. Under festivallen er det muligt at rejse gratis med NT og NJ ved fremvisning af din billet til festivallen.

Udstillerne medbringer igen i år masser af vin, smagsprøver og fortællinger om deres spændende produkter og historie. Flere vil du kende fra tidligere år, men igen i år er flere nye udstillere at finde på ruten. Foruden lokale udstillere, kommer flere fra hele landet for at vise hvad de har at byde på.  Der vil desuden være rig mulighed for at smage på diverse delikatessser, oste, bagværk osv.

Fredag d. 31/5 starter vi med årets åbningstale, hvorefter vinruten åbnes kl 16.00. Helt frem til kl 20.00 vil udstillerne, de øvrige gæster og sommervejret skabe rammerne for en behagelig dag. Det samme gør sig gældende lørdag, hvor festivallen finder sted mellem kl. 11.00 - 15.oo. Glasteltene åbner en halv time før vinrutens åbning.

Billetter kan bestilles her på siden, hvor du også har mulighed for at bestille vores glasholder. Med din billet medfølger et vinglas, så du har mulighed for at smage på de varer vores mange udstillerne byder dig på. Du har også mulighed for, at købe din billet med et Lux Riedel glas. Glasholderen samt vinglas udleveres under festivallen. Årets glassponsor er Sparekassen Vendsyssel.

 

NORDJYSK VINFESTIVAL - altid 2. weekend i juni

Copyright © 2019 Nordjysk Vinfestival
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram